Onze concepten

U wenst een zonne-installatie? De Nederlandse Solar Maatschappij biedt twee concepten, waarbij wij u uitgebreid en vrijblijvend adviseren. Onze adviseurs berekenen vrijblijvend samen met u de mogelijkheden en wensen die aansluiten op uw persoonlijke situatie. Onze concepten zijn zorgvuldig samengesteld en maken zonne-energie bereikbaar voor iedereen.

Concept 1: Kies voor Zonne-energie!


Een zonne-installatie is een ideale investering, maar ieder dak is anders en goed advies is belangrijk. De Nederlandse Solar Maatschappij heeft ruime ervaring met de meest uiteenlopende daken. Wilt u een hoog rendement? Of kiest u voor de meest economische oplossing? We hebben een breed assortiment aan producten zodat we in iedere situatie een zonne-installatie kunnen samenstellen die past bij uw situatie en wensen. Wij zorgen voor vakkundig advies op maat, aanschaf, installatie en monitoring.

  • Vormt de aanschaf van een zonne-installatie een financiële barrière? Kies dan voor ons concept: Zonne-energie voor iedereen!

Concept 2: Zonne-energie voor iedereen!

De Nederlandse Solar Maatschappij heeft een zeer aantrekkelijk concept, waardoor u zonder investering kan profiteren van duurzame en betaalbare energie. Het voordeel van dit concept is dat het maandbedrag dat u voor aflossing van de zonne-installatie betaald doorgaans lager of even hoog is als het maandbedrag dat u momenteel aan uw energieleverancier betaalt. U geniet dus van zonne-energie zonder dat uw maandlasten stijgen of u zelf moet investeren.

U betaalt de aankoop van uw zonne-installatie met de maandelijkse besparing op uw energiekosten. Vanaf nu bent u tevens zeker van een vast maandbedrag, terwijl u dat bij de lasten van uw energieleverancier niet bent. Het verleden wijst immers uit dat energieprijzen jaarlijks kunnen stijgen. Nadat u de zonne-installatie heeft afbetaald, geniet u van gratis zonne-energie!

Bent u geïnteresseerd? De Nederlandse Solar Maatschappij informeert en adviseert. Laat een bericht achter en wij nemen binnen 24 uur contact met u op!