Onze concepten

U wenst een zonne-installatie? De Nederlandse Solar Maatschappij biedt twee concepten, waarbij wij u uitgebreid en vrijblijvend adviseren. Onze adviseurs berekenen vrijblijvend samen met u de mogelijkheden en wensen die aansluiten op uw persoonlijke situatie. Onze concepten zijn zorgvuldig samengesteld en maken zonne-energie bereikbaar voor iedereen.

Concept 1: Kies voor Zonne-energie!

Een zonne-installatie is een ideale investering, maar ieder dak is anders en goed advies is belangrijk. De Nederlandse Solar Maatschappij heeft ruime ervaring met de meest uiteenlopende daken. Wilt u een hoog rendement? Of kies u voor de meest economische oplossing? We hebben een breed assortiment aan producten, zodat we in iedere situatie een zonne-installatie kunnen samenstellen die past bij uw situatie en wensen. We zorgen voor vakkundig advies op maat, aanschaf, installatie en monitoring.

Vormt de aanschaf van een zonne-installatie een financiële barrière? Kies dan voor ons concept: Zonne-energie voor iedereen!

Concept 2: Zonne-energie voor iedereen!

Heeft u een koopwoning, dan zijn er verschillende mogelijkheden voor u. De Nederlandse Solar Maatschappij informeert u graag op maat. Het komt veelal voor dat het maandbedrag dat u voor aflossing van de zonne-installatie betaalt lager of gelijk is aan het maandbedrag dat u momenteel aan uw energieleverancier betaalt. U geniet dus van de voordelen van een zonne-installatie zonder dat uw maandlasten stijgen of u zelf hoeft te investeren.

 

U betaalt de aankoop van uw zonne-installatie maandelijks af met de besparing op uw energiekosten. Vanaf nu bent u tevens zeker van een vast maandbedrag, terwijl u dat bij de lasten van uw energieleverancier niet bent. Het verleden wijst immers uit dat energieprijzen jaarlijks kunnen stijgen. Na 10 jaar vervallen de maandelijkse kosten en geniet u nog minimaal 20 jaar van gratis zonne-energie!

Bent u geïnteresseerd? De Nederlandse Solar Maatschappij informeert en adviseert. Laat een bericht achter en wij nemen binnen 24 uur contact met u op!

 

Klanten aan het woord

Rob Wolvers | Delft

Nederlandse Solar Maatschappij komt de gemaakte afspraken correct na. De uitvoering vindt plaats onder professionele leiding en de oplevering is conform offerte. Al met al, zeer tevreden!

IMG-20180801-WA0018 32
Rob Wolvers

Vincent Hoog | Pijnacker

Communicatie verliep prima. Er zijn meerdere mogelijkheden besproken. Het huisbezoek met adviseur Pascal heb ik als prettig ervaren.De installatie verliep ook goed.

IMG-20180801-WA0016 32
Vincent Hoog

Barry Kesser | Ede

Alles was perfect, reacte op e-mails is snel en vriendelijke. Het personeel is deskundige en leveren goede kwaliteit. Chapea!

IMG-20180801-WA0015 32
Barry Kesser