Uw voordeel

Zonlicht is zonder twijfel onze grootste en belangrijkste energiebron. Zonne-energie is duurzaam en wordt opgewekt door de zon. Bij de productie van zonne-energie komen geen schadelijke stoffen vrij en er wordt geen afval geproduceerd. Daarnaast stijgen de energieprijzen. De kosten voor een zonne-installatie zijn daarentegen gedaald. Dit heeft een positief effect gehad op de terugverdientijd. Investeren in een zonne-installatie is een slimme keuze met tal van voordelen.

De voordelen van zonne-energie bij de Nederlandse Solar Maatschappij

Volledige ontzorging
30 jaar product- en vermogensgarantie
Op korte termijn betaalbare zonne-energie
Op de middellange termijn gratis zonne-energie
Eigen investering niet noodzakelijk
Interessante subsidies beschikbaar
Vakkundige installatie in één dag
De opbrengst is dagelijks online te volgen
Woningwaarde stijgt
Best geteste glas-glas zonnepanelen

Kwaliteit en volledig transparant

De Nederlandse Solar Maatschappij staat voor kwaliteit. Kwaliteit van zonnepanelen, omvormers en montagesystemen.

Zonnepanelen

Zonnepanelen bestaan uit zonnecellen, die naast elkaar in een weerbestendig frame worden geplaatst. Zonnecellen worden gemaakt van silicium. De grondstof van silicium is zand en dat is in overvloedige hoeveelheden aanwezig op aarde. De zonnecellen vangen licht op, en zetten dat om in gelijkstroom. Via een omvormer wordt deze gelijkstroom omgezet in wisselstroom, die gelijk in huis gebruikt kan worden.
De Nederlandse Solar Maatschappij hanteert een streng inkoopbeleid. Als leidraad voor ons inkoopbeleid hanteren wij testresultaten van het wereldwijd gerenommeerde test-instituut Photon uit Duitsland. Zo leveren wij zonnepanelen met wereldwijd het hoogste rendement en de beste kwaliteit. Elk paneel is afzonderlijk getest en gecertificeerd. Daarnaast zijn onze zonnepanelen TüV en ISO gecertificeerd.

Omvormer: het hart van uw zonne-installatie

 Een omvormer zet de gelijkstroom afkomstig van zonnepanelen om naar wisselstroom, bruikbaar voor het elektriciteitsnet. De omvormer is het hart van de zonne-installatie. De Nederlandse Solar Maatschappij werkt uitsluitend met Solar Edge omvormers.

De traditionele omvormers kunnen niet omgaan met schaduwwerking. Stel dat er op één van de reeks panelen schaduw valt, dan zal dit het vermogen van alle panelen beperken. Solar Edge laat élk paneel individueel presteren door middel van een power optimizer per paneel, waardoor een optimale opbrengst per paneel gewaarborgd is.

Montagesystemen: innovatief en geheel op maat

De Nederlandse Solar Maatschappij maakt voor de installatie van een zonne-installatie gebruik van Esdec montagesystemen. Afhankelijk van het type dak en type zonnepanelen zorgen wij voor het best passende installatiesysteem. Middels innovatieve klik technologie wordt de montagerail eenvoudig op de dakhaken vastgeklikt. Afhankelijk van het type dak wordt er een specifieke bevestigingsmethode gehanteerd. De zonnepanelen worden gemonteerd op montagerails die worden bevestigd aan het dak. De duurzame montagesystemen zijn licht, sterk en vervaardigd van hoogwaardig aluminium met een lange levensduur.

De installateurs van De Nederlandse Solar Maatschappij zijn in bezit van het keurmerk Zonnekeur Installateur, het enige onafhankelijke keurmerk voor installateurs van zonnepanelen. Kiest u voor een zonne-installatie van de Nederlandse Solar Maatschappij, dan kiest u voor zekerheid en kwaliteit.

Levensduur zonnepanelen en omvormers

De Nederlandse Solar Maatschappij werkt uitsluitend met de beste producten. Wij geloven in de producten die we leveren en willen dat u optimaal rendement hebt. Op onze producten is sprake van 30 jaar productgarantie en 30 vermogensgarantie.

U bent verzekerd van een vooraf ingecalculeerde opbrengst. Is de opbrengst niet zoals afgesproken? Wij lossen het kosteloos voor u op.

Alles transparant via de gebruiksvriendelijke applicatie

Wat brengt uw zonne-installatie exact op? Wilt u maximaal rendement uit uw zonnepanelen halen? Met monitoring heeft u direct inzicht in de dagelijkse, jaarlijkse en totale opbrengst van uw zonne-installatie. Ook bent u gegarandeerd van de optimale werking en rendement. U kunt de opbrengst eenvoudig online inzien en uw besparing dagelijks volgen op uw computer, tablet of smartphone. Wij helpen u graag met het downloaden van de applicatie en informeren u over de functionaliteiten.

De werking van een zonne-installatie

1
icon-1
Het zonnesysteem zet zonlicht om in elektriciteit
2
icon-2
De omvormer zet de gelijkspanning om in (230 V) netspanning
3
icon-3
Verbonden met de verdeelkast, vindt u een kWh-teller. Deze kWh-teller meet het verbruik van elektriciteit.
4
icon-4
Zonnestroom is door het gehele huis beschikbaar
5
icon-5
Overtollige energie kan aan het openbare elektriciteitsnet worden teruggeleverd