Werkwijze

De Nederlandse Solar Maatschappij neemt, nadat u heeft aangegeven open te staan voor vrijblijvend advies, telefonisch contact met u op voor het maken van een persoonlijke afspraak met één van onze adviseurs. Deze informeert u over zonne-installaties en de werking en bekijkt zorgvuldig de karakteristieken van uw woning. We berekenen vervolgens uw huidige verbruik, de jaarlijkse elektriciteit die zonnepanelen voor u kunnen opwekken en de maandelijkse besparing die dit oplevert op uw huidige en toekomstige woonlasten. In overleg met u maken we een keuze welk systeem en concept het beste bij uw situatie past.

Als u besluit daadwerkelijk zelfstandig stroom te gaan opwekken door middel van zonnepanelen, zullen wij voor u het gehele traject verzorgen en begeleiden.

Wij nemen het initiatief en doorlopen het volgende proces

We verrichten een technische inspectie
De zonne-installatie wordt besteld
Binnen 2 dagen plannen we een afspraak voor installatie
De zonne-installatie wordt geïnstalleerd
Na één jaar volledige inspectie van het systeem

Recente installaties | Glas-glas zonnepanelen

Veel klanten komen door een referentie project bij de Nederlandse Solar Maatschappij terecht. We hebben vele en een variëteit aan installaties ontworpen en geïnstalleerd. Omdat we onze kennis en ervaring graag met u delen, treft u hier een selectie van recente installaties aan.

Egmond aan Zee

Aantal panelen: 19

Watt piek totaal: 5.890

Amsterdam

Aantal panelen: 9

Watt piek totaal: 2.790

Warmenhuizen

Aantal panelen: 19

Watt piek totaal: 5.890

Zwijndrecht

Aantal panelen: 14

Watt piek totaal: 4.270

Onze concepten