Wie zijn wij

Missie

Duurzame zonne-energie bereikbaar maken voor iedereen.

Visie

We streven er middels de inzet van innovaties naar om de wereld om ons heen groener en duurzamer te maken. Hierbij zien we een wereld voor ons waarin consumenten en bedrijven gebruik maken van duurzame, betrouwbare en betaalbare vormen van energie. We beschikken over een gevarieerd en breed aanbod dat aansluit op de wensen van onze klanten en beschikken over een succesvol netwerk van leveranciers, klanten en partners met het doel om gezamenlijk toegevoegde waarde te creëren. We bieden mensen die een bijdrage willen leveren aan het realiseren van onze visie een betrouwbare en professionele partner.

Kies voor groen

Dankzij de zon zijn we in staat gebruik te maken schone en duurzame energie. Wist u dat een zonne-installatie de CO2 uitstoot van een gemiddelde woning jaarlijks tot wel 3 ton kan verminderen? In vergelijking met het winnen van energie uit aardgas of steenkool is zonne-energie vele malen beter voor het milieu. Er komen namelijk geen schadelijke stoffen vrij én er wordt geen afval geproduceerd. Daarom gaat De Nederlandse Solar Maatschappij voor groen en kiezen wij voor zonnepanelen.

shutterstock_644729704

Onze organisatie

De Nederlandse Solar Maatschappij is de specialist op het gebied van zonne-energie. Ons team staat 24/7 voor u klaar en verzorgt het volledige traject. De wereld bekijken we vanuit één perspectief: de specifieke behoeften van onze klanten. Wij zetten onze specifieke kennis in om onze klanten de beste oplossingen op het gebied van zonne-energie te bieden.

Onze kernwaarden

Passie

We doen ons werk met plezier

 ◊ We creëren oplossingen die meerwaarde bieden

We zijn voortrekker en vernieuwend

Professioneel

We zijn een klantgerichte organisatie

We werken aan talentontwikkeling van onze medewerkers

We zijn deskundig en zetten ons altijd voor 100 procent in

Dynamisch

We streven naar innovatie

We werken voortdurend aan kwaliteit

We hebben gemotiveerde en energieke medewerkers

Respectvol

  We behandelen iedereen met respect

We hebben een open bedrijfscultuur

We zijn toegankelijk voor iedereen

Onze ambitie voor komend jaar

Nederland heeft ambitieuze doelstellingen voor het terugdringen van de CO2-uitstoot en de uitbreiding van het aandeel duurzame energie. Het creëren van draagvlak voor duurzame energie is een collectieve inspanning. De Nederlandse Solar Maatschappij probeert hier dagelijks een steentje aan bij te dragen. We willen dat iedereen de beschikking krijgt over een duurzame energievoorziening, en dat de overgang van fossiele naar duurzame energie betaalbaar blijft. De Nederlandse Solar Maatschappij maakt werk van de mogelijkheden om te verduurzamen. Helpt u mee? Dit jaar gingen reeds 1000 huishoudens u voor en hebben we al 3000 ton CO2-uitstoot kunnen voorkomen!

Onze huizenteller

meters-1

Onze co2 uitstoot besparingsteller

meters-2

Onze concepten